март 28, 2024

Ники Михайлов имал мания да спи с фолк певици!

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-imal-maniya-da-spi-s-folk-pevici/136507 Kliuki.net
Ники Михайлов имал мания да спи с фолк певици!

Ето и пикантните истории, заради които Алисия е бясна!

Ники Михайлов бил маниак на тема поп- фолк певици! Надушел ли парфюма на чалгата, навирвал опашка оплезвал език и хуквал за завоюва новия фолк-трофей, забравил за кака Алисия и тяхната силна и истинска любов.

В любимият фризьорски салон на всички чалга диви в столицата, според в-к Уикенд, където най-напред се чуват клюките в бранша, непрекъснато се носят нови и нови слухове, за това коя е следващата, на която Ники Михайлов вкарал гол.Всички оборотни чалгаджийки или вече му били дали мача или им било втръснало от неговите постоянни свалки.

[caption id="attachment_8013" align="aligncenter" width="540"]алисия Алисия търпи и мълчи![/caption]

Алисия също била една от най-редовните клиентки на този салон, но колежките й били на мнение, че трябвало да си потърси друг, защото в този вече била изгубила авторитета си заради разгоненото си гадже, което на всяка се било сложило и всички там я гледали с надсмешка и шушукали зад гърба й, как така още го търпи.

Алисия обаче търпяла, правела се на разсеяна и поддържала смело и настървено мита за нейната любовна идилия с Михайлов.

Развратника обаче продължавал нагло да й слага рога с кого ли не.

Алисия понякога се опитвала да му прави скандали, но бързо разбирала на къде духа вятъра и предпочитала да си затвори очите и да продължи, вместо да се раздели с непоправимия си разгонен приятел и всички материални облаги, които той й предлагал. Ники не можел да си държи инструмента в гащите и вършеел из нивата на поп-фолка, но пък затова добре се реванширал  на Алисия да си затваря очите.

Е, понякога и на нея й писвало и тогава започвали извиненията на Ники и демонстрациите на любов по социалните мрежи.

Такава беше и историята с ръкавиците на футболиста, на които той написал „Kiss Alisiа” и „Love Alisia”.

Трябва да ви е ясно, че след всяко подобно обяснение в любов на футболиста към Алисия стои поредното му разкрито креватно поп-фолк дерби!

А кака Алисия търпи ли търпи и прощава ли прощава, само и само да не го загуби. Колежките й коментират, че дори и да го хванела на „калъп”, пак щяла да си натиска парцалите и да се прави на разсеяна, за да не изпусна келипира.