Народът срещу Ники Кънчев: ДА СЕ МАХА!

Гласувайте за статията

Ники Кънчев изложил не само себе си пред Памела Андерсън, ами и цяла България с неподходящите си въпроси

Ники Кънчев - Памела

Ники Кънчев не ставал за водещ

Ники Кънчев тотално се изложи!”, „Ники Кънчев да си ходи от ВИП Брадър!”, „Позор! Ники Кънчев изложи цяла България” и прочие гневни коментари четем в интернет след снощната излагация с пристигането на Памела Андерсън в Къщата. Както Kliuki.net писа, едрогърдата знаменитост е крайно разочарована от досегашния си престой у нас най-вече заради гафовете по време на ВИП Брадър.

Един от виновниците за разочарованието на Памела Андерсън е Ники Кънчев, а според форумци дори той е главният виновник. „Уж ми бил водещ с дългогодишен опит, а се изложи тотално. Как може да сложат човек, който не знае бъкел английски?!”, негодуват фенове на ВИП Брадър.

Те визират гафа със слушалките на Памела Андерсън, която не чуваше превода и не разбираше какво й говори водещият Ники Кънчев. Той пък, от своя страна, се стъписа от създалата се ситуация и не успя да излезе от ситуация. На моменти Ники дори мълчеше тъпо, защото не знаеше какви въпроси да зададе на Памела.

Това изнерви и самата нея, а при поредния неудачен и смущаващ въпрос, Андерсън направо си замина. „Застраховани ли са ти гърдите”, попита я от немай-къде Ники Кънчев. Памела замахна да му удари шамар, постоя още малко на сцената и като й писна от пелтеченето на водещия, тръгна към Къщата.

Това накара фенове да се разлютят: „Изложи не само себе си, ами и цяла България с въпросите си. Няма такава селяния! Продуцентите трябва да уволнят Ники Кънчев”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар