ТЪПО! Злобни Ники Михайлов и Николета се гаврят с колажи

Гласувайте за статията

Втора серия на войната между Божинови и бившите се изроди в майтапи за първолаци

 

След като преди няколко дни Ники Михайлов и авантюрата му с Мара Отварачката лъсна в колаж, разпространен в интернет, сега това вече се превърна в тенденция.

Гаврата с Николета

Гаврата с Николета

Явно решен да отмъсти, футболистът пусна на своята страница във „Фейсбук” отговор, където обаче подло осмива Николета. Половинката на Алисия споделя, че комикса е дело на Калоян от Варна, но явно е решил да го направи обществен.

Коментарите, които последваха по адрес на Лозанова не са никак лицеприятни и трудно могат да бъдат цитирани. Плейметката се определя с такива епитети, че на по-консервативните ще им се изчервят и ушите.

Здрави подигравки се сипят в мрежата, а злорадството е взело страшни размери: „Много ми се иска да видя физиономията на Николетата, когато види това…”, смеят се потребители. „Сигурно пак е получила пристъп на злоба”, отговарят им други. „Напълно я описва, не мога да спра да се смея. Сега ще направи и тя колаж, щото не може да измисли нищо свежо…”, гаврят се още хората. И познаха!

А тя му отвърна ето така!

А тя му отвърна ето така!

Часове след майтапа за първолаци, НиЛо публикува свой. Е, не го била правила тя, но в него присмеха е за сметка на Ники Михайлов. „Не оставам длъжна на никой”, перчи се тя пред коментаторите под статуса си, който всъщност е копирала едно към едно от профила на Михайлов с единствена разлика в името на твореца : „Хахаха, направо ме разбихте! Поздрави на Георги Перушанов от Пловдив, който си е направил труда да направи това, и да ми го изпрати. Спокойно можеш да се ориентираш в правенето на комикси.” За да постигне максимален ефект, любимата на Валери е решила да издразни и Мария, затова в популяризирането на гаврата си тя е включила и нейната официална страница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар