Ники Илиев отслабна и се състари (Актьорът съвсем се съсухри – Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът и режисьор не прилича на себе си, напоследък съвсем се състари

Ники Илиев винаги се е грижил да изглежда в перфектна форма. Напоследък обаче е неузнаваем. Синеокият красавец подплаши феновете си с нездравия си вид и те се притесниха да не е болен.

Истината се оказа доста по-различна. Заради снимките за втората част на „Завръщане”  , които ще започнат през лятото на морето и в Пловдив актьорът трябва да е много слаб. В първата част ролята на Ники е на спортист, който е в супер форма. Илиев спазвал строг и железен режим.

Режисьорът и без друго обича да спортува и това не му представлявало никаква трудност, тъй като и без това тренира всеки ден. Но това влизане в образ му се отразило и в последно време влязъл в отбора на болезнено  слабите.

Актьорът съвсем се стопи, бузите му хлътнаха и има нездрав вид, но въпреки това си остава голям чаровник
Снимки: Инстаграм

Красивият актьор в момента тежи 70 кг, а при високия му ръст от 184 см се оказва, че това е прекалено малко тегло. Факт, който  веднага бе забелязан от почитателките му и те го критикуват за ниското тегло.

Бившата половинка на Саня Борисова все още си е  атрактивен хубавец, но е останал само кожа и кости и прилича на вейка. Лицето му се е издължило, посърнало е  и направо изглежда по-стар. А краката му са досущ като клечки. Фенките го съветват да се храни повече защото се е стопил, въпреки, че пак си остава чаровен.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар