Ники Илиев изхвърли Саня и от филмите си (Режисьорът отказва да я снима повече в свои проекти)

Ники Илиев изхвърли Саня и от филмите си (Режисьорът отказва да я снима повече в свои проекти)
5 (100%) 1 vote

Ники Илиев търси спешно нови актриси за филмите си, отказва да снима бившата си

Връзката между режисьора Ники Илиев и актрисата Саня Борисова е в миналото от близо две години, но двамата продължаваха да поддържат творческо партньорство.

Миналата година бившите съпрузи заедно обикаляха фестивали у нас и по света, за да представят последната си лента „Нокаут, или всичко което тя написа” на Илиев, в който Саня има главна роля заедно с американската звезда Гари Дурдан.

Досега тя винаги е изпълнявала централния образ във филмите на бившия си съпруг, но днес Илиев търси нова муза.

Ники Илиев и Саня Борисова

Снимка: Инстаграм

В личния си профил във Фейсбук Илиев написа: „Правим кастинг за новият ни филм, „Завръщане“. За две от основните роли търсим жена между 22-29г и мъж около 35-40г. Заповядайте на 28ми март между 10 и 16ч в Нов Театър НДК“

Илиев и екипът му обикалят Пловдив в търсене на подходящи места, където да бъдат направени снимките. Ники подбира локации около Гребната база, Небет тепе и по уличките на Стария град в компанията на водещия на новините Богомил Грозев и новата светска двойка Башар Рахал и Райна Караянева.

Репетициите за петата режисьорска лента на Илиев след „Кажи здравей на татко“, „Чужденецът“, „Нокаут или всичко, което тя написа“, и „Живи легенди“ вече текат, а в каста са Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов и Даниел Ангелов. Самият режисьор също ще се изяви и като актьор, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар