Никита призна: Обезобразена съм, не мога дори да се усмихвам! (Брадърката най-накрая проговори за корекциите си)

Никита призна: Обезобразена съм, не мога дори да се усмихвам! (Брадърката най-накрая проговори за корекциите си)
5 (100%) 1 vote

Никита Джонсън не може дори да се усмихне заради камарата филтри в лицето си

Екстравагантната участничка в „Биг Брадър“ Никита Джонсън не може да се усмихва.

Причината е, че има прекалено много филъри в устните си. Те й пречат да изразява каквато й да е емоция, заради което тя се усмихва само с очи.

„Когато се усмихваш, филърът се мести и стои нефизиологично. Лицето се променя. Всичко в рамките на естественото е най-красивото. Оттам насетне вече се губи разбирането каква е разликата между естествено и не. Това за мен е един урок, който научих“, изповяда се самата Никита пред съквартирантите, цитира „България Днес“.

Милена, както е истинското й име, не крие, че лицето й е напълно обезобразено от пластични операции. С годините проблемите й с лошите резултати от интервенциите се задълбочават.

Никита Джонсън пластики

Снимка: ХотАрена

„Първата ми корекция са гърдите. По лицето имам различни видове филъри, естетична безоперативна хирургия. Вкарва се материал в лицето чрез инжекция, този материал се нарича хиалуронова киселина и той попълва бръчки. Понякога, когато се злоупотреби, както в много случаи и аз съм злоупотребявала, стои леко като подплънка, стои неестествено“, признава преди време Никита.

Тя се е съветвала с различни лекари в България и Швеция какво може да направи, за да намали щетите по лицето си. Това се оказва невъзможно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар