Никита и Джулиана Гани удариха дъното на финала на БИГ Брадър (Вижте какви кючеци въртяха)

Гласувайте за статията

Никита и Джулиана Гани стигнаха дъното на финала на БИГ Брадър, втрещиха с мазни кючеци от екрана

Никита и Джулката заляха ефира на Нова тв с тотална чалга. Двете съквартирантки се представиха като направиха дуети с Емануела и Анелия. Финалистките нажежиха страстите на публиката като се появиха с оскъдни дрешки. И развяха щедри деколтета като показаха прекалена силиконова плът.

Снимка: kliuki.net

И  не само това. Съквартирантките освен, че пяха заедно с чалга певиците, но й завъртяха едни от най-кръшните гюбеци. Невиждани до сега в ефира на Нова телевизия. Показаха, че владеят умело да движат задните си части дори по-добре от Емануела и Анелия.

Снимка: kliuki.net

В танците се включи и водещият Азис. Който изригна от сцената, че ашколсун на това му викат съвършенство и той врътна ханш заедно с Джулката и колежката си Анелия.

Снимка: kliuki.net

Възмутените зрители не могат да повярват, че в праймтайма на една от националните ни телевизии им поднасят откровен „гъзомет”.

Публиката недоумява защо продуцентите събраха на едно място пошла чалга, рап и българска естрада. Недоумяват още как на една маса седнаха културтрегери като Любен Дилов – син и Влади Въргала с фолкаджийката Андреа, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

Както й какво правят там Любо Киров, Орлин Горанов с Кристина Димитрова и Лъчо и Тото от „СкандаУ”. Присъствието им на финала на БИГ Брадър бе повече от неуместно сред откровената чалга и голотия, която заля директния ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Никита и Джулиана Гани удариха дъното на финала на БИГ Брадър (Вижте какви кючеци въртяха)”

  1. Христина Илиева

    Дек. 12. 2018

    В нито една цивилизована държава няма такава простотия!Жалко за България! Идните поколения ще знаят само пошлости и кючеци!Омерзена съм от родната ни телевизия!

    Reply to this comment

Добавете коментар