Никита Джонсън захапа Златка и след ВИП Брадър: Проявих търпение към нея, писна ми (Вижте разкритията й)

Никита Джонсън захапа Златка и след ВИП Брадър: Проявих търпение към нея, писна ми (Вижте разкритията й)
5 (100%) 1 vote

Никита Джонсън не крие, че се е подразнила от надменното поведение на Златка Райкова

Никита Джонсън захапа Златка Райкова и след ВИП Брадър. Половинката на Боби Ръгбиста влезе в директен конфликт с плеймейтката, след като разкри, че преди години е имала вземане-даване с мъжа й. По онова време Райкова имаше връзка с Багата, а освен него и Борислав, е въртяла успоредно и трети мъж, разкри Никита:

„Когато Златка започна с поредицата си от провокации, аз изведнъж преведох поведението й по този начин, а то може да не е било така. В онзи момент според мен тя се опитваше да изиграе някакво надмощие над мен в много различни ситуации, голяма част от които вероятно не са и излъчени. Например да подхвърли небрежно репликата: „Абе какво ми се пречкаш в краката – или си пред мен или зад мен”. И го правеше с една такава ехидна усмивка. А аз проявих даже огромно търпение спрямо нея

Никита Джонсън Златка Райкова

Колаж: Клюки.нет

В един момент си казах – нищо, че тази история е отдавна, отпреди години, тя явно е способна да послужи като отговор от моя страна. Нищо, че Златка и в тази ситуация се опита да се изкара такава, каквато не е – много добра, много готина. А в онзи момент преди години, когато е имала интимни отношения с Борислав, както стана ясно, тя е имала отношения и с трети човек… Златка искаше да се изтъкне, едва ли не, като барометър на всичко правилно. И в момента, в който ме засече с думите: „Вече прекаляваш!”, докато аз водех някакъв разговор с друг човек, просто чашата преля, казах си: „Стоп!” и реагирах.“, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар