Никита Джонсън в топ 3 на обезобразените с корекции родни звезди (Снимки)

Никита Джонсън в топ 3 на обезобразените с корекции родни звезди (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Никита Джонсън безспорно заслужава да оглави класацията за най-кофти пластики

Никита Джонсън е сред най-обезобразените с корекции родни знаменитости

Никита Джонсън оглави не особено престижна класация. Победителката в Биг Брадър беше поставена начело на най-обезобразените с пластични корекции българки от онлайн зевзеци. Нещо, което не е съвсем незаслужено, предвид начина, по който изглежда лицето й.

Никита Джонсън

Никита Джонсън

Половинката на Боби Ръгбиста е с огромни джуки, заради които говори едвам-едвам и безумно количество импланти в скулите. Които пък буквално са замразили мимиките й. И макар да твърди, че самият Боби си я харесва и така, Никита си призна в интервю след финала, че действително е попрекалила сериозно с интервенциите.

Заради което избягва да се гледа в огледалото и не обича да се вижда и на снимки. Тя далеч не е единствената, която е пострадала от суетата си, в опит да изглежда по-добре.

Княгиня Калина

Княгиня Калина

Безспорно не по-малко фрапиращ е случая и с княгиня Калина. Дъщерята на Симеон Сакскобургготски не се увлече по модата с хиалурона в джуките, но за сметка на това се подложи на няколко интервенции, за да се отърве от така характерния за Кобургите нос.

Резултатът е меко казано страшен. Княгинята е заприличала на покойния Майкъл Джексън в лицето, а носът й изглежда така, сякаш всеки един момент ще се разпадне.

Камелия Тодорова

Камелия Тодорова

Естрадната легенда Камелия Тодорова също не случи на пластичен хирург. Някога изключителната красавица към днешна дата е направо страшна и причината за това не са само годините й. Звездата от „Търновската царица“ се е подлагала на няколко корекции за изпъване на бръчките и попълване на устните, но вместо зашеметяващ резултат, хирургът направо е съсипал лицето й, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар