Никета Агравал от „Слънце и луна“: Аз съм Арпита и в живота!

Гласувайте за статията

Никета Агравал от „Слънце и луна“ впечатлява зрителите с ролята на Арпита

Нов индийски сериал тръгна в родния ефир, а в една от главните роли в „Слънце и луна“ се изявява Никета Аргавал. Красавицата е добре позната на българската публика — тя играе в редица индийски сериали, а сме я виждали и в епизодични роли в някои от най-известните сапунки.

Големият пробив на Никета обаче идва именно с ролята в „Слънце и луна“. В сериала тя играе младо момиче, което иска да се омъжи по любов за човека, с когото се среща. Семейството й обаче държи на традициите си, които повеляват, че булката и младоженеца трябва да сключат уреден брак. Заедно със своя любим успяват да измамят всички и да се оженят уж по нареждане на фамилиите, но истината е доста по-различна.

За Никета Аргавал тази роля е голямо предизвикателство. „Не ми беше никак лесно. Възпитана съм в традиционните ценности и вярата в брака от малка. Аз съм Арпита в живота всеки ден. Но в същото време трябваше да се запозная с традициите и вярванията на варвари — общност, която почти не познавам“, споделя индийката.

Най-трудно на хубавицата й било, когато трябвало да излезе с 25-килограма накити за сцените със сватбените обреди. „Та това е повече от половината от собственото ми тегло. Беше страшно“, спомня си Арпита от „Слънце и луна“.

Тя обаче изтърпяла изпитанието, а освен това научила, че по този начин семейството на булката й внушава колко тежки и отговорни са задълженията на една жена в брака.
„Беше наистина интересно за мен“, споделя 34-годишната красавица, която обаче все още е неомъжена.

Никета Аргавал е новата звезда на Боливуд сн. Фейсбук

Никета Аргавал е новата звезда на Боливуд сн. Фейсбук

Въпреки че за стандартите на Боливуд си е направо стара мома, Никета не се притеснява от този факт. „Обичам работата си, семейството, кариерата. Гордея се с това, което правя и че семейството ми ме подкрепя. Другото не ме интересува чак толкова“, казва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар