Не се спря! Златка Райкова на чалготека след погачата на Благой (А кой се грижи за бебето?)

Гласувайте за статията

Златка Райкова предпочита да обикаля чалготеките вместо да се грижи за сина си

Пищна погача организира Златка Райкова на първородния си син Благой Георгиев-младши.

Плеймейтката събра куп приятелки, които да орисат сина й навръх 40-те дена от раждането му. Едно е ясно – поредното отроче на бившия футболен национал не може да избяга от попрището на баща си. Макар повечето майки да залагат на нежни цветове и анимационни герои за празниците на своите новородени, русата Златка държи тематиката на тържеството да е футболна и всичко да е в яркозелен цвят.

Тя покани най-близките си дружки като спази редица български обичаи. Сред приятелките не се открояват имена от родния хайлайф. Единствено Ваня Червенкова сподели, че не е успяла да присъства на събитието, но изпрати специален подарък на бебето.

Златка Райкова бебе

Снимка: Инстаграм

Златка пусна няколко кадъра от погачата, включително и снимка на бебето, но разбира се, със закрито лице, както е модерно в момента. „Погачата на моята любов. Обичам ви, Благой Георгиев и Благой-джуниър. Благодаря на всичките ми приятелки“, написа в социалните мрежи блондинката.

След женското парти, дамите се прехвърлиха в столична чалготека. Там се включи и гордият баща Благой, за когото това е четвърто дете. До малките часове на нощта родителите куфяха под ритмите на родните чалга хитове в компанията на някои от най-верните си приятели, пише България днес.

По същия начин тя предпочете да се забавлява по нощните заведения само дни след като роди, вместо да стои вкъщи с бебето си. Което, най-вероятно, е поверено на бавачки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар