Не се спряха! Златка Райкова и Джизъса помъкнаха и бебето по заведения (Нови снимки)

Гласувайте за статията

Златка Райкова и Благо не излизат от заведенията, мъкнат с тях и бебето

Златка Райкова и Благой Георгиев, които станаха родители на малко момченце в края на септември не са от най-грижовните мама и татко. Двойката често зарязва бебето и обикаля баровете до сред нощ, а в последно време са започнали да водят го заедно с тях по заведенията.

Благо-младши е облечен като истонски малък мъж
Снимки: Инстаграм

Е, не по нощните, но все пак Благой-младши е само е на три месеца и поведението на младите му родители е крайно безотговорно. Не е в реда на нещата да мъкнеш новородено на места където се събират много хора. Особено в зимния сезон когато навсякъде е пълно с вируси, а според лекарите се очаква да ни нападне и грип.

Златка и Благо рискуват здравето на малкия защото ако бебето се зарази организма му не е толкова укрепнал, че да се справи бързо с подобно заболяване, което може да е много опасно за него.

Иначе Благо-младши е станал истински малък мъж. Пораснал е и е облечен досущ като момче. Майка му го е стъкнала с миниатюрни дънки и светло зелена блузка. Това се вижда от снимките, които Златка публикува в социалната мрежа. Все още моделката не е показала лицето на мъника и не се знае на кого повече прилича.

Феновете са възхитени от порасналото момченце и засипаха него и родителите му с куп хубави пожелания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар