Не са си първи дружки! Хоуп Хикс злобее срещу Мелания в Южна Корея

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп и Хоуп Хикс определено не са си първи дружки

Мелания Тръмп може да е първа дама на САЩ, но Хоуп Хикс явно е решила да направи всичко, за да я засенчи. Съветничката на американския президент на няколко пъти се опита да засенчи президентшата и то доста явно. 27-годишната красавица е един от най-младите сътрудници в екипа на Тръмп, но действията й все повече озадачават. Една от причините е, че тя прилича на сърдито момиче, което се опитва всячески да накара другите да й обърнат внимание.

Чаровницата приковава погледите, където и да отиде, но това явно не й е достатъчно. На официална вечеря в Япония, тя се облече в черен смокинг, с което предизвика интереса. Дни по-късно, предизвика отново вълнение, като се появи в доста ефектен тоалет в Южна Корея.

Фотографите обаче заснеха доста интересен момент. При представянето на първата дама в Сеул, на официална среща, директорката на Белия дом, изглеждаше отегчена и видимо завистливо гледаше Мелания.

Което породи доста спекулации.

„Хоуп Хикс е протеже на Иванка Тръмп. Мелания не я харесва, защото е прекалено дръзка, самоуверена и на моменти не се съобразява с околните. Освен това, мъничко ревнува, тъй като Доналд продължава да се обгражда от красиви жени, с които тя постоянно трябва да се съревновава“, коментират от обкръжението на първата двойка.

Харемът на Тръмп включва куп красавици, които заемат различни постове в Белия дом. И въпреки че Мелания е първа дама, тя все пак се сблъсква със сериозна конкуренция. Фактът, че Тръмп побърза да я отпрати от Азия, преди края на турнето им, провокира доста въпроси. Още повече, че шефката по комуникациите му остава с него.

От друга страна Джаред Къшнър се прибра заедно с Мелания в САЩ. Което предизвика не малко въпросителни погледи, за внезапното му оттегляне от екипа на президента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар