Не си поплюва! Благой Георгиев чака бебе номер 5 от четвърта жена (Футболистът забремени богаташката Поли)

Бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса май е забременил и новата си жена, узна Kliuki.net.

Гелосаният мачо, който по-лесно прави бебета, отколкото има успех на терена, чака бебе № 5. Поне така твърдят от обкръжението на татуираният мачо. Актуалната любима е в началото на своята бременност. Именно бебето е причината двамата да бързат със сватбата, която ще се състои в края на май месец. Таткото на милионерската наследница Поли ще плати масрафа.

благой георгиев нова
Колаж: Клюки.нет

Полина Спасова е хлътнала по бившия нападател и не спира да го глези. Двамата живеят на остров Бали, където Джизъса е на издръжка на актуалната си половинка. Момичето, което е влюбено по половия атлет, харчи парите на баща си за да задоволява прищевките на бившия на Златка Райкова. Джизъса струвал по около 50 000 лева на месец на девойката, която не се впечатлявала от колосалната сума, която плащала, за да е с нея Благой.

40-годишният татуиран левент и новата му се радват на 5-звезден лукс и ежедневно посещават най-скъпия бар на острова, чиито цени са непосилни за повечето нашенци. Георгиев се радва на жаркото слънце на едно от райските кътчета на планетата вече около два месеца. Набожният нашенец прави това, което най много обича – пече се и хваща тен. На загара му вече могат да завият дори и негрите, разказват нашенци, който се връщат от почивка на Бали, където са засекли и разпознали родната звезда. Те допълват, че Благо и новата му ежедневно се глезят с с наргилета, екзотични плодове и маркови напитки, а сметките се плащат от дамата – смугла млада брюнетка, чиито родители въртят хотели във Велинград и Слънчев бряг.

„Този човек няма никакво достойнство. Стои там на издръжката на жена, истинска мъжка проститутка, а иначе е много набожен, целият изрисуван в икони и кръстове. Как не го е срам да зареже поредната си жена, да не се вижда с четирите си деца, а да килфее с 20-годишна богаташка. Пълен потрес“ – възмущават се в социалните мрежи.

Татуираният плейбой има изрисувани над 30 кръста по тялото си, но дори и те не могат да го спасят от хорското възмущение за поведението му. Смуглият мачо не спира да се хвали с лукса, в който живее. Част от последователите му се подиграха на банския му, който прилича на памперс.

„Златка няма да му прости, че й сложи рога толкова показно и то с млада богаташка. Заряза си децата и всичко“ – коментират близки до плеймейтката, която мъсти на неверника с богат 27-годишен арменец.

Осведомени източници издават, че родителите на Поли, както се казва новата на Благой, въртели хотели във Велинград и по морето. С Джизъса се запознали по съседска линия – тя му била комшийка в София и веднага му хванала окото, а не след дълго я вкарал в леглото си. Известно е, че Благой е разорен заради проблеми с хазарта, но вече се радва на финансов комфорт в лицето на новата си половинка.

Източник: Уикенд

Няма коментари
 1. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че си най-големия боклук и си нагаждачка и използвачка. А и новия ти каза, че има съмнения, че си пр.ститутка и каза, че не те харесва, а просто ти си разпоретина и най-много се е.еш и малко, ще те поизползва и ще ти бие шута и той, както джизъса направи с тебе.

 2. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че новия ти като разбере, че си проститутка и ще ти бише шута. Златка Патка Гошето каза, че ако е знаел преди време, че си проститутка, не би се занимавал с тебе, но ти си го била излъгала, но вече си му ясна, какъв долнопробен парцал си.

 3. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че ти със сигурност лъжеш арменецът Кери, че не си разпоретина (проститутка) и уж, не се ебеш с него за пари и понеже човека, не е българин и не знае каква утайка си, че си пълна отрепка и ти е лесно да го лъжеш. Но рано или късно, ще те разбере каква си и той като джизъса, ще ти бие шута проститутке малоумнице.

 4. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че арменецът Кери казал, че си му се предлагала срещу заплащане, да те ебе срещу заплащане, още когато си била женена за джизъса и си се била криела от джизъса и си го лъгала, че си му вярна съпруга. Кери каза че много време си се крила да, не те хване джизъса, но джизъса все пак те хвана, че се ебеш с друг и го лъжеш, че си му вярна и ти би шута.

 5. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че ти си искала да не казва, че те праска срещу заплащане, за да не стигне до ушите на джизъса. Златке Гошето каза, че ти си по-долна помиярка от колкото те е мислил. Ходиш да те ебе Кери, после се прибираш при джизъса и го лъжеш, че си на разкраситлени процедури при Цецо Андреев и той те прикрива и лъже джизъса, че е истина че не му изневеряваш, но джизъса те хвана в крачка разпоретина проста и ти би шута.

 6. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че принципно не те харесва, грозна и пластмасова си, но за сметка на това много добре скачаш на смока и ще те поизполва още малко и ще те замени с друга. А може и много малко да те поизползва понеже като разбере, че си като всички остнали проституки, които се ебат с всеки срещу заплащне и само го лъжеш, че уж само с него се ебеш, ще те надуши и той и ще ти бие дузпата.

 7. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казвал че много време си се криела от джизъса, че се чукаш с него, но ето че джизъса те хвана в крачка, изгони те и като и Керито те разбере, каква гняс си, парцал от червените фенери (проститутка) и той, ще ти бие шута и пак, ще дойдеш кога за без пари, кога за по 5 лв., както преди години да ни лапаш мадяците на мъжете в БГ. Са си вирнала оперирания нос, но като те изгони, пак за жълти стотинки, ще духаш на нас в БГ като огладнееш.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.