Не искат Стилян в националния

Гласувайте за статията

Попето с мерак за капитанската лента

Не искат Стилян в националния

Не искат Стилян в националния

Преврат срещу капитана на националите Стилиян Петров подготвят неколцина бунтовници от отбора. Действащият вожд на „трикольорите“ се очаква да бъде свален от кликата около Ивелин Попов, който се очертава като новия лидер на „лъвската“ чета.

Халфът на „Астьн Вила“ е недолюбван от някои от съотборниците си заради чепатия си характер. Последните пет години монтанчанинът бе обявил бойкот на българските медии. Новият селекционер Мишо Мадански, който се слави като отличен педагог, обаче успя да го накара да проговори. Разбира се, другите момчета не оспорвали качествата на Стенли на терена, но коментирали помежду си, че темерут като него не може да бъде капитан на отбора.

„Недопустимо е капитанът на националния отбор да бъде „ням“. След мач кой друг да изкаже мнение, ако не той? Стенли много-много и с нас не общува“, бръщолевели по адрес на Петров в отбора.

Срещу халфа се е сформирала групичка, чийто лидер бил Попето. В нея са все настоящи играчи на „Литекс“ или такива, минали пред Градския стадион в Ловеч – Петър Занев, контузеният Николай Бодуров, Станислав Манолев, Александър Цветков и Георги Миланов.

Превратаджиите искали да бутнат рекордьора по участия в националния отбор Стилиян и да чучнат на мястото му Ивелин Попов. Групичката се надявала да осъществи целта си чрез Мадански. Още повече че селекционерът е техен човек. Мадански е приближен до ловешкия клуб, преди години бе помощник-треньор на Люпко Петрович.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Стилиян Петров напусна футбола завинаги! — Интересни новини от България и света - 09.05.2013

    […] сълзи. Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров сложи край на кариерата […]

Добавете коментар