Не е за вярване! Мария заряза провокациите (Певицата супер скромна по участия)

Не е за вярване! Мария заряза провокациите (Певицата супер скромна по участия)
2 (40%) 1 vote

Мария заряза провокациите, певицата го раздава супер скромна по участия

Направо не е за вярване! Мария скъса с провокациите и вече го раздава повече от скромна по участия. След развода с Християн Гущеров изпълнителката направо изумяваше в социалните мрежи с провокативните си изяви. В желанието си да покаже на бившия си какво изпуска, певицата стигна буквално до крайности. Към днешна дата обаче това е минало и певицата е повече от скромна по участия. Част от феновете й направо не могат да повярват, че е толкова обрана на сценичните си изяви.

Изпълнителката обича да дразни почитателите си и сме я виждали във всякакви тоалети — да пее по сутиен, с прозрачна рокля, с тоалет, който поразително прилича на нощничка, или дори с мини панталонки. До снощи.

Певицата се появи на сцената в бяла дантелена рокля, която бе комбинирала с черно кожено горнище и изглеждаше перфектно. И затвърди статута си за най-харесвана онлайн звезда, пише Слава.

Преди няколко седмици Мария доста разбуни духовете с провокативно деколте в онлайн шоуто на Азис, но явно е решила повече да не се впуска в подобни провокации. Още повече, че вече не е само родител на подрастваща тийнейджърка, но и има сериозна връзка с мистериозен мъж. В интервюто си за Азис Мария призна, че е „семеен тип“. Аз съм влюбчива личност и просто съм така устроена — да бъда омъжена жена“, сподели тогава тя.

Мария показа супер скромна визия сн. Инстаграм

Мария показа супер скромна визия сн. Инстаграм

Въпреки това лелите на Азис я посъветваха този път да не се жени, ако не иска да се разведе за трети път. А освен това й предсказаха много щастие с настоящия й мъж. Засега не виждаме сватбена халка на ръката на певицата, но тя определено дава да се разбере, че вече не е свободна. А един от явните признаци за това са все по-дългите поли и все по-скромните деколтета, които са явно доказателство, че не само е влюбена, но и щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар