април 20, 2024

Не е за вярване! Вечните врагини Николета и Алисия вече са първи дружки! Певицата гледа кучето на Лозанова! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/ne-e-za-vyarvane-vechnite-vragini-nikoleta-i-alisiya-veche-sa-parvi-druzhki-pevicata-gleda-kucheto-na-lozanova-foto/166441 Kliuki.net
Не е за вярване! Вечните врагини Николета и Алисия вече са първи дружки! Певицата гледа кучето на Лозанова! (ФОТО)

И това доживяхме! Вечните врагини Николета Лозанова и Алисия вече не само не се хейтят нонстоп из медиите, ами и се оказаха първи приятелки, научи Kliuki.net. Оказва се, че Алисия и Николета отдавна са заровили томахавките, чуват се редовно по телефона и когато се налага, Алисия гледа малката Никол Божинова. Сестричката на Валери Божинов-младши често ходела на гости на батко си и певицата се грижела за нея като втора майка.

Доказателство за това са последните снимки на фолк певицата, на които позира с кученцето на малката Никол. Луксозната порода Red toy пудел бе подарена на Никол за един от рождените й дни и когато на семейството му се налага да отсъства, пуделът често ходи на гости на Алисия.

„Дали не е време за трето“, пошегува се Алисия под снимката със скъпарското кученце. Парадоксът тук е, че певицата гледа домашният любимец на Николета и бившия си любим Ники Михайлов, докато двамата са на романтична почивка. Ето на това му се вика широкоскроена жена!

Припомняме, че Алисия и Ники Михайлов имаха 4-годишна връзка, преди вратарят да й изневери с Николета и отново да се събере с нея. Преди това пък Лозанова й открадна Валери Божинов, от когото Алисия има син, и с футболиста дори вдигнаха сватба.

Очевидно обаче певицата е оставила зад гърба си мръсните игри на Николета и вече е „над нещата“.