Не дават на Алисия да си показва краката

Гласувайте за статията

Изпълнителката на „Ара мюзик“ и любимка на Виктор Касъмов изненадата гостите с облеклото си

Алисия бе заложила на дълга и доста широка туника, която стигаше до коленете й. Оттам пък започваха ботушите и така се оказа, че единствената гола плът, която бе на показ, са ръцете й. Без екстеншъни, силен грим и прекалена натруфеност, изпълнителката изпя най-новата си песен. Тя бе и една от най-обсъжданите заради скандалната раздяла с футболиста Божинов, и последвалата любовна история с Ники Михайлов, който пък е бивш на сегашната на Валери. Объркана история, и чист PR е цялата тази работа, но това е една друга тема.

Не дават на Алисия да си показва краката

Не дават на Алисия да си показва краката

Именно скандалите около нея дадоха повод фотографите да я съсипят от снимки. Оказа се, че именно Алисия е звездата, която най-много е позирала въпросната вечер. Алисия, която все твърди, че не дава интервюта, поговори на дълго и нашироко пред микрофоните на повече от 6 репортера, като им отдели подобаващо време да се запълни цяло предаване.

Независимо че скри доста голяма част от подобренията по тялото си, това, което нямаше как да не направи впечатление, е набъбването на устните й. По всичко личи. че освен по ръст и богати мъже, Алисия гони колежката си от „Пайнер“ Мария, по размер на устните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар