Неусетно почти или със съпротива остаряват зодиите?(Част 1)

Гласувайте за статията

Старостта идва, макар че не я искаме

Зодиите различно приемат третата възраст. Едни се съпротивляват, други остаряват мъдро. Ето как приемат остаряването зодиите:

зодии

Зодиите остаряват различно, сн. Фейсбук

Овен – Възрастта е до време!
По принцип Овните са прекалено заети, за да мислят за възрастта си. Мъжете Овни не остаряват, само стават по-съвършени с годините.

А жените стареят до време – докъм 35-ата си година. След това не мърдат от тази възраст поне още 10-15 г., когато в крайна сметка се решават да навършат 39.

В много редки случаи, когато Овенът е природно интелигентен и ерудиран, съумява да приеме, че животът си има естествен и необратим ход. Но не и да се примири с това.

Телец – Без много суетене!
Телците остаряват естествено и без много суетене. Носят годините си с достойнство, но има защо – те не се сбръчкват, те се патинират.

Стават като добре огладени от водата гондоли, които се носят грациозно към залеза. Макар че според някои такива широки гондоли няма.

За Телците се твърди, че с напредването на възрастта напредват и по скалата на кантара. В основата на този слух е пословичната любов на Телците към вкусната храна.

С годините стават непоносимо твърдоглави.

Близнаци – Неусетно почти!
На всеки десет Близнаци един не успява да доживее до дълбока старост и да разказват как е. Бил е убит от някой нервак – вероятно Дева,

която не е издържала на безкрайното им бърборене. Близнаците остаряват неусетно, да не кажем направо незабележимо.

Като правило представителите на този знак младеят. Макар че действително улягат с възрастта, те няма как да се променят коренно.

Затова и на преклонна възраст Близнаците са интересна и приятна компания.

Рак – Със съпротива!
Раците ще прибегнат до всевъзможни средства за възвръщане и съхраняване на младостта. Мъжете може да започнат да се боядисват,

да си присаждат коса или да носят тупе. Жените не биха се поколебали да изпробват инжекции с хиалуронова киселина,

кислород под налягане, лазерен или карбонов пилинг и всякакви други средства за мъчение. И жените, и мъжете, родени под този знак,

са суетни и се стараят да поддържат ако не красива, то поне приемлива фасада, независимо на колко години са, пише Флагман.Бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар