Неузнаваем! Филип Киркоров се пусна без перука (Вижте реалната му визия с побеляла коса – Фото)

Неузнаваем! Филип Киркоров се пусна без перука (Вижте реалната му визия с побеляла коса – Фото)
4 (80%) 1 vote

Няма да повярвате как изглежда кралят на руската естрада без перука

Филип Киркоров свали перуката си и шашна с неузнаваем вид. Луксозната му синьо-черна коса се е превърнала в негова запазена марка. И въпреки, че кралят на руската естрада не крие, че носи перука рядко можем да го видим без нея.

Този понеделник на 8 февруари Киркоров публикува смело фото в Инстаграм, на което се вижда реалната му визия. Певецът с български корени се появи пред феновете си с тънка побеляла коса и посивяла брада.

Певецът и шоумен смело се пусна с напълно натурален вид
Снимка: Инстаграм

Към фотото той написа: Сиво в брадата, дявол в … Какви са вашите варианти?, бе коментара на певеца.

Веднага последваха множество реакции от последователите: „Оуууу …. спокойно „,“ Огън! „,“ Винаги красив! „,“ Преди всичко е красив „,“ Разбира се красив, но изглеждаш по-млад с черна коса „,“ Той прилича на дядо “ , „Отдавна чакам да видя това изображение. Той е истински … няма какво да се крие … благороден и красив „, – коментират снимката последователите на Филип Бедросович.

Киркоров се показа от лятната си почивка в Гърция
Снимка: Инстаграм

Феновете на голямата руска звезда за първи път го видяха толкова побелял, но пък без нито една бръчка. 53-годишният Филип и друг път е се е показвал без перука и грим, но тогава не беше с толкова бяла коса и посивяла брада, предават от stars.clutch.net.ua.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар