Неузнаваем! Захари Бахаров се ошишка брутално (Актьорът качи 20 кила – Снимка)

Гласувайте за статията

Актьорът стана двоен, не прилича на себе си, след края на „Националната лотария”

Захари Бахаров не прилича на себе си, видяха феновете на актьора. Няма помен от сексапилния вид на Иво Андонов от „Под прикритие”, с който пленяваше женската аудитория.

След като спряха „Националната лотария” Захари сякаш изпадна в черна дупка , депресира се и това се отрази негативно на външността му.

Актьорът публикува свое фото в социалната мрежа, с което уплаши последователите си. Особено се притесниха ония от приятелите му, с които не контактува често. Бахаров е неузнаваем  и от кадъра се вижда, че е наддал не по-малко от 20 килограма.

Актьорът изплаши фновете си с новата си визия
Снимка: Инстаграм

Освен излишните кила снажният преди красавец е завъдил бяла брада, двойни бузи и брадичка, а лицето му е прекалено подуто.

Актьорът сам пояснява към снимката, че не е използвал филтри. За нула време мрежата се напълни с реакция относно външния му вид. Негов приятел казва: „Ако Захари и Иво Танев имаха син 😅”, друг добавя: „Ивак ти големо толупи си станал😄”, а трети: „Само брадата и шапката липсва за Дядо Коледа 😂”.

Повечето от феновете обаче предположиха, че стряскащата визия на актьора е за негова нова роля, в която ще го видим много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар