Неузнаваем! Вижте Боби Юинг от „Далас“ днес (Патрик Дъфи шашна феновете)

Боби Юинг от „Далас“ неузнаваем

30 години след „Далас“ Патрик Дъфи продължава да е легенда с образа на Боби Юинг. Преди дни актьорът се появи на светско събитие и успя да втрещи феновете си. Голяма част от тях едва го познаха.

Известният артист и любител на милиони домакини от цял свят, няма нищо общо с чаровния бизнесмен и петролен магнат, който бе лудо влюбен в съпругата си Памела. 70-годишния актьор се появи заедно с друга една телевизионна легенда в германско тв шоу. Компания му правеше Дейвид Хаселхоф — известен като Мич Бюканън от „Спасители на плажа“. Няма съмнение, че германския актьор също е поостарял, но все още е разпознаваем. Патрик от друга страна толкова се е променил, така е побелял и остарял, че на улицата може да се движи напълно анонимно.

Звездата на Патрик Дъфи изгря именно с ролята на Боби Юинг от „Далас“. Драмата на CBS се радваше на рекордна гледаемост по цял свят.  И може да конкурира единствено „Династия“ и „Дързост и красота“. Култовият сериал за тексаското петролно семейство и модерната през 80-те години на миналия век интерпретация за Ромео и Жулиета, остава и до днес легенда.

Но Патрик Дъфи не играе само там. Актьорът също така влезе в образа на строителя Франк Ламбърт в „Стъпка по стъпка“, където си партнира цели осем сезона със Сюзън Съмърс. Освен това звездата взе участие и в няколко сезона на „Дързост и красота“, където изигра образа на Стивън Лоугън.

Патрик Дъфи неузнаваем! Вижте Боби Юинг от "Далас" днес
Патрик Дъфи неузнаваем! Вижте Боби Юинг от „Далас“ днес

За последно българската публика го видя на екран в продължението на „Далас“, където продължаваше да играе ролята на Боби Юинг. След това обаче актьорът започна да се изявява все по-рядко на екран. С две деца и четирима внуци, той неведнъж се е шегувал, че животът му е толкова пълен, че няма време за кино. Нищо чудно, че появата му след продължителното отсъствие шашна всички.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.