Неузнаваем! Бали Бей се показа за първи път след депресията (Вижте го днес)

Неузнаваем! Бали Бей се показа за първи път след депресията (Вижте го днес)
3.67 (73.33%) 3 votes

Бали Бей неузнаваем след депресията, вижте го днес

Бали Бей излезе от депресията. След като се оттегли за цели няколко седмици от светския живот и дори обяви, че спира да снима, актьорът Бурак Йозчивит най-неочаквано промени вижданията си по въпроса.

Красавецът сподели, че възнамерява да спре да се занимава с кино, тъй като се чувства твърде изморен и изчерпан. Освен това артистът страдаше заради тежки лични загуби, които се отразиха едва ли не фатално и на личния му живот.

„Чувствам се депресиран. Нужна ми е пауза и едва ли в близко бъдеще ще ме видите на екран“, написа Бурак Йозчивит в социалните мрежи. Актьорът бе готов едва ли не да скъса с киното завинаги, но съпругата му Фахрие Евджен успя да го откаже от намеренията му.

Заради заболяването на баща му, който не може да се оправи от тежка болест, Йозчивит реши да спре да снима за неопределено време. Очевидно обаче това е вече зад него, а той самият е изцяло нов човек.

За да го разсее, съпругата му Фахрие Евджен планира десетдневна почивка в Гърция и дори купи билетите. Актьорът обаче я прати на ваканцията с приятелки, а самият той остана в Истанбул.

Причината за промяната в плановете на звездата се оказа снимането на новия сериал „Осман Гази“, в която на него е поверена главната роля. След „Великолепният век“, където изигра Бали Бей, актьорът с удоволствие играе в исторически продукции. Новата му роля като Осман Първи, основател на османската империя, се превърна в сензация.

Специално заради сериала актьорът е сменил имиджът и си е пуснал по-дълга коса. Неговата трансформация е толкова изненадваща, че някои от феновете му направо не успяха да го познаят.

Бурак Йозчивит излезе от депресията сн. Инстаграм

Бурак Йозчивит излезе от депресията сн. Инстаграм

От друга страна, в Турция с интерес очакват новия исторически проект. В последно време се хвърлят куп пари именно за продукции свързани с исторически събития, които станаха хитове там…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар