Неузнаваема! Шайло Пит започна да се облича като момиче (Отказа ли се от смяна на пола? – Снимки)

Неузнаваема! Шайло Пит започна да се облича като момиче (Отказа ли се от смяна на пола? – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Дъщерята на Анджелина Джоли е готова за кариера на модел, Шайло Пит става все по-женствена

Шайло Пит напоследък е неузнаваема. Порасналата тийнейджърка коренно е сменила момчешкия си образ, който поддържаше от малка. Скоро най-голямата биологична дъщеря на актрисата бе забелязана в компанията на майка си и двете си сестри Вивиан и Захара да пазарува.

Изненадата бе голяма когато Шайло се появи с по-дълга коса от обикновено, вързана отзад на конска опашка и къси панталонки тип „пола”. Така, че облеклото на девойката привлече повече внимание, отколкото тоалетът на холивудската знаменитост.

Шайло Пит неузнаваема, пусна дълга коса и облича женски дрехи
Снимка: Легион медия

14-годишното момиче не бе забравило да си сложи и маската за еднократна употреба. Но дори под нея личаха красивите черти на лицето й. Феновете на звездното семейство бяха изненадани от перфектните дълги крака на Шайло. И ако не бяха слуховете, че иска да си сменя пола тя е готова да стане успешен модел.

Шайло Пит ства все по-женствена
Снимка: Легион медия

Потребителите в мрежата възкликнаха: „Уау, кога Шайло порасна толкова”, „ Скоро ще надмине на ръст Анджелина ”,„ Шайло е невероятно стройно момиче ”,„ Тя става все по-красива с всяка година ”,„ Какви крака само има Шайло!”, коментират визията й последователите на Анджелина.

Шайло Пит преди

Да си припомним, че в пресата все още има различни слухове за това дали Шайло ще се подложи на операция за смяна на пола. Съдейки по последната информация, Анджи сякаш успя да я разубеди от тези крайни мерки, предават от newsyou.info.

Да се надяваме, че най-сетне тя е открила в себе си истинската си  същност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар