Неузнаваема! Симона Загорова съвсем се стопи (Певицата изуми с идеална фигура – Снимки)

Гласувайте за статията

Младата певица се втали до неузнаваемост, все повече започва да прилича на известната си майка

Симона Загорова, която от дете има проблеми с килограмите в момента изглежда зашеметяващо. Въпреки, че роди преди няколко месеца младата певица много бързо влезе във форма.

Ако до преди известно време самата тя призна, че все още има какво да се желае относно фигурата й, от последните снимки, които публикува в социалната мрежа с вижда, че никога не е била по-слаба.

И ако някои от феновете й твърдяха, че след като роди, склонната към пълнеене певица няма да може да се освободи от излишните кила сега остават без думи когато видят колко е елегантна.

Снимки: Инстаграм

Но все пак Симона е артист, който се върна много бързо на сцената. Тя има много участия, някои, от които с майка си Глория и не би си позволила да изглежда по-зле от нея. А всеки знае, че на примата на фолка й се носи славата на една от най-поддържаните дами в лекия жанр.

Освен това грижите по бебето са си казали думата, както и многото участия, които е поела Загорова са й помогнали да изглежда по-красива от всякога.

А феновете засипаха с комплименти дъщерята на Глория: „Много красива и много отслабнала 👏❤️”, „Копие на мама Глория”, „Красива,стилна,обаятелна,добра!Страхотна си,Мони❤️❤️🔥”, са само част от коментарите в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар