Неузнаваема! Светлана Гущерова наду джуки като на Мария (Вижте как замяза на певицата)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова е копие на Мария, съпругата на Християн напомпа джуки като на фолкаджийката

Светлана Гущерова е неузнаваема. Младата съпруга на милионерския наследник Християн е станала пълно копие на бившата му. Дали неговия вкус задоволява или пък тя така по се харесва не става ясно. Но самата тя твърди, че нестандартното й отива.

Снимка: http://blife.bg

Плеймейтката първо заряза имиджа си на кукла Барби като се превърна в брюнетка. А сега е надула устните си толкова, че дори и на най-близките й им е трудно да я познаят.

Светлана се покри след сватбата. От както се разбра, че ще има бебе от семейния палат в Бояна излиза единствено за да отскочи до някой от салоните за разкрасяване. От дълго време невястата на Гущеров-младши не се е виждана на публични места. Именно затова изненадата на феновете й е прекалено голяма когато я видяха на последните й снимки.

Тя позира на кадрите с катранено черна коса и уголемени устни. Което води до заключението, че съвсем скоро е претърпяла пластична корекция. Макар до ден днешен тя да е отричала да има нещо не естествено по себе си от пръв поглед се вижда, че джуките й са претърпели някаква намеса.

Втората госпожа Гущерова обаче пред най-близките си е споделяла, че след като роди няма да мисли много и ще се присъедини към отбора на мацките с тунинг. Ако наистина тя е бременна и наистина дари съпруга си с така очакваното първо дете няма да мине много време когато ще я видим да легне под скалпела, предават от blife.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар