Неузнаваема! Рени смъкна 10 г. от възрастта си (Певицата махна бръчките и изду устни – Снимки)

Гласувайте за статията

На 52 Рени хукна по разкрасяващи процедури

Една от „бабите“ в попфолка никак не изглежда като баба. Макар и вече на 52 години, Рени се чувства чудесно в кожата си. И се стреми да изглежда още по-чудесно. Последната клюка около певицата се роди, след като самата тя се пусна в мрежата с изненадващо съобщение. От краткото клипче става ясно, че усмивката на фолк гилдията се е подложила на лифтинг процедура. „Резултатът беше мигновен. Веднага се погледнах в огледалото и си пролича, че формата е вече друга. След време ще продължи опъването на кожата, веждите са леко опънати, носът е леко прибран“, споделя доволна чалга дивата.

Рени е готова за нови подвизи

Рени е готова за нови подвизи
Снимка: фейсбук

Макар клипът да е по-скоро реклама за съответните специалисти, все пак клиентката им безспорно е удовлетворена. Процедурата не изисква оперативна намеса и именно този факт я прави още по-привлекателна. Този тип лифтинг се прави с помощта на мезоконци и е доста щадящ не само към кожата, но и към времето, та дори и психиката на ентусиастите. Времето, което отнема, е само 45 минути. Поставянето на топикален крем изисква малко повече – цял час и половина.

Така и Рени се пусна по течението на разкрасяващите процедури, а както е известно, започнеш ли веднъж, няма спиране. Почитателите на певицата в социалните мрежи побързаха да коментират, че любимката им е последната, която се нуждае от лифтинг. Вероятно целта на клипа бе постигната, тъй като Рени получи и запитвания къде и какво точно е правила. И макар да е смъкнала десетина години от лицето си, явно не се е задоволила само с опъване на бръчките.

Един милилитър хиалуронов филър е наблъскан в устните ѝ, като целта е те да бъдат максимално напомпани и повдигнати. Както пише slava.bg, връхчетата на самите краища на устните с течение на времето падат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар