Неузнаваема! Памела Андерсън втрещи с бръчки и наднормено тегло (Актрисата заприлича на лелка – Снимки)

Гласувайте за статията

Няма да познаете сексбомбата от „Спасители на плажа”, след сватбата съвсем се запусна

Памела Андерсън, която мина под венчило за 6-ти път в началото на тази година се покри след сватбата. Тя се омъжи за охранителя си Дан Хейхърст и до скоро никой не бе виждал двойката публично.

Тези дни  обаче папараци спипаха младото  семейство да отива на кафе и на разходка. Може би затова звездата не се бе стъкнала с тоалет и грим и бе заложила на стил неглиже. Бе облякла бяла блуза по тялото, панталон и джапанки. Фенове едва разпознаха своята любимка.

Актрисата съвсем се запусна след сватбата, с наднормено тегло и бръчки е като лелка до по-младия си съпруг
Снимки: Легион медия

Това, което им направи най-голямо впечатление бяха бръчките по лицето на Памела. Въпреки многобройните си корекции и пластични операции актрисата не може да скрие следите на възрастта. Освен това се вижда, че е заформила двойна брадичка и коремче, което тънката й блузка не може да скрие, предават от електронното издание wday.ru.

Почитателите на звездата от „Спасители на плажа” са категорични, че след сватбата Андерсън се е запуснала и малко спорт изобщо няма да й навреди, а напротив. Би било полезно да се подложи на диета и да посети фитнес салона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар