Неузнаваема! Елена Тихомирова заприлича на скелет от слабост (Анорексия ли топи красавицата? – Фото)

Гласувайте за статията

Елена Тихомирова плаши с крака като клечки

Елена Тихомирова заприлича на скелет от слабост. Една от най-красивите носителки на титлата Мис България е поредната популярна личност, която има проблеми с килограмите

Елена винаги е била слабичка, но на тази снимка наистина изглежда плашещо. Бившата любовница на скандалния шеф на столичната топлофикация Валентин Димитров е заприличала на скелет, върху който дрехите висят като парцали. Краката й са тънки като солети и създават впечатление, че ще се чупят всеки момент.

Елена Тихомирова

Снимка: Инстаграм

По всичко личи, че миската сериозно залага на „здравословния“ начин на живот. Дали не се храни достатъчно или прекалява с тренировките по степ аеробика и скуош, по които се е вманиачила, както бе споделила преди време в свое интервю, можем само да гадаем. Но със сигурност това което се вижда на кадъра никак не изглежда добре и е на ръба на анорексията, пише blife.bg.

След скандалните разкрития около Вальо Топлото, който е харчил от парите на държавното дружество за скъпи подаръци и охолен живот на любовницата си, Елена се покри и изчезна от светската сцена. Според запознати в живота й няма нов мъж и тя заляга над учебниците за поредното висше образование. Животът й бил съвсем обикновен, като на средно статистическа българка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар