Неузнаваема! Дарина Павлова спешно опъна бръчки заради Берути (Вижте как се подмлади)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова с чисто ново лице, лъсна истината защо се покри за два месеца

Стана ясно къде Дарина Павлова потъна през последните два месеца. Тя се завърна в социалната мрежа, но с чисто ново лице.

Мадам Мулти се бе покрила от всички, за да си направи поредните пластични корекции. Богаташката се е подложила на куп операции за подмладяване и както се вижда от снимката, буквално си е сменила лицето. Така изглежда поне с 20 години по-млада.

Сега Дарина е замязала на пластмасова кукла. Няма нито една бръчица, която да издаде нейните реални години. А тя е вече на 56.

Дарина Павлова преди последните корекции
Снимка: ПИК

Дарина Павлова след операциите
Снимка: ПИК

Веселата вдовица не издава къде е направено новото фото. Но фонът на кадъра напомня на Дубай. Дестинацията никак не й е чужда. Там живее най-голямата щерка на Илия Павлов  Венцислава, която е омъжена за един от един от най-големите богаташи на Близкия Изток, предават от pik.bg.

Нищо чудно Павлова да се е доверила на местно светило в пластичната хирургия, благодарение на връзките на зет си Тарек Микнас. И така е успяла да си върне младостта.

Всичките опасения на нейните приятели, че Мадам Мутлти може да е пипнала коронавирус за щастие не се сбъднаха. Те подозират, че Дарина Павлова се е решила на тази коренна промяна по много проста причина. Тя не иска да изглежда стара до красивия си млад любовник Джулио Берути. Който е по-млад от нея с цели 21 години.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар