Неузнаваема! Виктория Бекъм втрещи с огромни устни (Звездата прекали с филърите – Снимки)

Гласувайте за статията

Дизайнерката неузнаваема с променено лице предизвика дискусия сред феновете

47-годишната Виктория Бекъм наскоро присъства на шоуто Good Morning America, за да представи новия крем руж на нейната марка за красота. Вниманието на публиката обаче не бе привлечено от новия руж по бузите на съпругата на Дейвид Бекъм , а от промените в лицето й.

Мнозина решиха, че по време на скорошно посещение при козметичката, Вики е отишла твърде далеч с инжекции с пълнители в устните и започна цяла дискусия по тази тема в коментарите след появата й в шоуто.

Госспожа Бекъм в Good Morning America
Снимка: Ютюб

Интернет потребителите обсъдиха трансформацията на госпожа Бекъм: „Какво стана с лицето й?

”, „Моля, спрете с пълнителите!”, „Обичам Виктория, но това, което направи с устните си, е срамно!”, „Боже мой! Устните й изглеждат ужасно! Защо жените си причиняват това?”, пишат те в коментарите си.

Хората не харесваха и имиджа, с който Виктория взе участие в шоуто. В студиото дизайнерката се появи в червен джъмпер, прибран в панталони с цвят на горчица, след което много феновете започнаха да я сравняват с Роналд Макдоналд, талисмана на Макдоналдс. Вики не реагира остро на критиките и дори се подигра със себе си с това сравнение в сторито си.

Снимка: Инстаграм

Имаше и алтернативно мнение: някои от най-върлите  почитатели на знаменитостта намериха есенния й образ за наистина стилен и не забелязаха никакви „промени“ в лицето й.

Дизайнерката преди няколко месеца

Актуално фото на госпожа Бекъм

Вики на снимка през 2018 г

Звездата не е потвърдила или отрекла инжекции с филъри в устните, така че тези разговори остават на нивото на слуховете. Единственият аргумент за критиките са ранните снимки на Бекъм, на които устните й според тях изглеждат забележимо по-тънки от сега, предават от spletnik.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар