НЕУДЪРЖИМА! Галена налита на фенове и си пуска ръце?! (СНИМКИ)

НЕУДЪРЖИМА! Галена налита на фенове и си пуска ръце?! (СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Брюнетката е напълно изтрещяла, забелязаха посетители в кръчма, където тя се изявява

 

Галена беше спипана да ги върши много странни в дискотека! Знаем си я, че е палава, но нейното напоследък май взе да минава всякакви граници. Посетителите останали напълно втрещени от сценографията на певачката, ако така можем да неречем пошлото изпълнение, което се разиграло пред очите им.

Галена се разгорещи и си пусна ръце

Галена се разгорещи и си пусна ръце

Разкрепостена си е Галена, да, но скоро Галин може и да й секне участията, ако така продължават нещата. Защо ли?! Ето вижте защо, снимките разказват достатъчно. Останалото го знаят очевидците на цялата тази идилия. Все по-често изникват пикантни подробности, които въвличат Галена в истории с фенове. Тя редовно налитала на младите момчета и дори посягала към тях с надежда за …нещо повече. Да ги целува и да се натиска с тях било най-естественото нещо за нея. А най-бруталната й изцепка е от преди дни. В разгара на купона и окуражена от кавалерите около себе си, хитовата звезда на „Пайнер” се превъзбуди и започна да се опипва, писа mister.bg. Скандалният фотос разкрива част от прелюдията на брюнетката, на която може да завиди дори Мадона. Тя си пуснала ръце и буквално свършила пред останалите, разказват шокирани от циничното представление.

Кой ли не би искал целувка от нея?!

Кой ли не би искал целувка от нея?!

На пощата на изданието анонимен е изпратил следната своя реакция:
“Не мога да повярвам, че това е майка на дете! Беше мъртвопияна, говореше изключително вулгарни неща, а накрая се самозадоволи! Нямам думи!”

Всеки може да прецени за себе си дали подобно поведение е нормално било то и в нощен клуб, предназначен за забавление.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар