Нетфликс би шута на Меган и Хари! (Гигантът отказа да излъчва шоуто им)

Гласувайте за статията

Меган и Хари получиха бруталеен удар под кръста, узна Kliuki.net.

Двойката, която напусна кралското семейство и Великобритания, за да живее в САЩ, остана без основен източник на доходи. Гигантът Нетфликс буквално им е бил шута като е прекратил договора си с тях.

От компанията официално са оповестили, че няма да излъчват сериала, който актрисата беше подготвила, съвместно с компанията на двойката Archewell Productions, кръстена на името на сина им.

Photo: Geo.tv

Двамата трябваше да снимат и документални филми и семейно шоу за Нетфликс, но към момента нищо от това няма да се случи и нито една продукция на Меган няма да види екран.

Нещо, което е сериозен удар както по имиджа, така и по финансите на двойката. Те имаха големи планове за живота си отвъд Океана и заявиха, че могат да се издържат и сами, без средства от кралското семейство.

Меган и Хари разчитаха изключително много на парите от договора с Нетфликс и решението на компанията им идва като много студен душ. Наред с все по-спадащата им популярност дори и сред американците. Англичаните пък са категорични, че не искат и да чуват за тях ии не ги искат обратно  в страната.

Двамата все още не са коментирали решението на Нетфликс.

Източник: Daily Mail

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар