Дони и Нети крият уникалната си дъщеря (Двойката за първи път показа Лилия – Снимки)

Дони и Нети крият уникалната си дъщеря (Двойката за първи път показа Лилия – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Артистичното семейство има 10-годишна дъщеричка, която много рядко показват

Дони и Нети са родители на 10-гоишно момиченце, но доста хора не са виждали тяхната малка принцеса. Музикантите крият от публичност наследничката си като си имат своите основания да правят това.

Като майка на Лилия, Нети често е споделяла, че е имала доста проблеми със забременяването и може би това е една от причините да пази детето си като орлица от светлините на прожекторите, но като горда родителка на талантлива дъщеря понякога споделя нейни снимки.

Половинката на Дони преди три години каза в интервю: „Когато си родител на дете, което си чакал цели 10 г тогава можеш да оцениш колко е специално за теб и колко то има нужда от теб. Лятото е нашето време, когато можем да сме заедно, забравяме битовизмите и се занимаваме единствено с нея.

10-годишната Лилия расте като много специално и талантливо дете
Снимки: Инстаграм

Може би затова едва през миналата година двойката издаде първия си общ проект. Те се били зарекли, че ако си родят дете да се посветят единствено на него.

Лилия е талантлива ученичка в Музикалното училище и проявява интерес към различни инструменти. В момента малката принцеса свири на виолончело, но й харесва и да  опита да свири на китара по свой начин.

На снимките, които Нети публикува в Инстаграм обаче никога не показва очите на дъщеря си, предават от hotnews.bg. Малката госпожица е с уникални очи, с различен цвят, което е рядко срещан феномен. Но пък се говори, че това се случва при някои знаменитости като например Александър Велики, който също е страдал от хетерохромия, както и звездните красавици Мила Кунис и Джейн Сиймор.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар