Неслихан Атагюл крие тайна афера с Енгин Акюрек (+ Защо го заряза?)

Неслихан Атагюл крие тайна афера с Енгин Акюрек (+ Защо го заряза?)
5 (100%) 4 votes

Неслихан Атагюл крие тайна афера с Енгин Акюрек

Неслихан Атагюл е една от най-обичаните млади актриси в Турция, а любовният й живот е пълна загадка. Малцина знаят например, че красавицата от „Листопад“ крие любовна афера с Керим от „Пепел от рози“ — актьорът Енгин Акюрек.

Двойката е известна с това, че не афишират отношенията си никога. Нито публично, нито пред близките си. Двамата се запознават случайно и синеоката хубавица хлътва по победителя от „Звездите на Турция“. Романсът им обаче остава в тайна. И докато сватосват Акюрек с куп актриси, актьорът поддържа връзка с красивата Неслихан. Проблемът между двамата обаче е, че красавицата предпочита живота в Истанбул и светлините на прожекторите, докато нейният любим е почитател на по-тихия живот в Анадола.

Когато малко след това Неслихан се среща с Кадир Доулу по време на сериала „Двете лица на Истанбул“, любовта помежду им е като буря. Неслихан забравя за всичко останало и се събира с екранния си любим. Двамата си партнират в още няколко филма, а един от последните е „Греховете на баща ми“. Двойката няма проблем с факта, че освен у дома, трябва да са заедно и на снимачната площадка.

„Имам прекрасна съпруга. С нея е лесно да се работи, усещаме веднага как трябва да изиграем една сцена, за да се получат нещата. Никога не ми омръзва да работя с нея“, казва за жена си Кадир Доулу. Във всяко друго отношение те са доста различни, но намират щастието именно в това.

Нов сериал събира бившите любовници Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек сн. pinterest

Нов сериал събира бившите любовници Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек сн. pinterest

„Аз обичам да ходя на къмпинг и да лагерувам. На мен ми е достатъчно да избягам сред природата и да имам палатка и удобна възглавница. Неслихан е идвала няколко пъти с мен, но установихме, че обичаме различни неща. Имаме отворен брак и всеки има лично време за себе си. Но много обичаме да правим повечето неща заедно“, казва още актьорът.

В живота актрисата е щастливо омъжена за Кадир Доулу сн. Инстаграм

В живота актрисата е щастливо омъжена за Кадир Доулу сн. Инстаграм

Старата любов ръжда не хваща

Въпреки  изявленията на Доулу, че вярва на съпругата си и я обича, със сигурност няма да му е лесно в близките месеци. Турските медии анонсират,  че Енгин Акюрек ще си партнира с бившата си изгора в нов сериал, пише takvim.com.tr. И въпреки че двамата с Неслихан никога не коментират връзката си, фактът че екс двойката се събира на екран, няма начин да не породи някои слухове.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар