Нери Терзиева дала запомнящ се урок на Катя Генова

Гласувайте за статията

Има имена, които винаги ще ползваме като определение за професионализъм

Нери Терзиева дала запомнящ се урок на Катя Генова

Нери Терзиева дала запомнящ се урок на Катя Генова

Екатерина Генова от БНТ още помни уроците на бившата си шефка Нери Терзиева. В началото на 90-те Генова водеше „Ах, тези муцуни“, първо по Ефир 2, после по Канал 1. Предаването днес е изкопирано почти във всяка частна телевизия.

Тьй като вървеше в съботните дни, Катя се лишила с години от удоволствието да кара ски през уикенда със семейството си. Веднъж решила да направи предаването на запис през седмицата, защото не могла да устои на предложение на съпруга си за поредно спускане по белите писти.

Нери тогава я парирала: „Искаш да изневериш на зрителя? Усети ли, че го лъжеш, той ще ти изневери още по-бързо и ще е завинаги!“. Тези думи на Терзиева са един от най-ценните уроци по телевизия, които Генова не забравя. Тя от дете е влюбена в електронната кутия. Като ученичка си представяла, че е говорителката Мария Тролева и така се научила да чете гладко.

Понастоящем Катя Генова и Нери Терзиева отново работят в екип – по възобновената наскоро „втора програма“ на БНТ.

И докато старите пушки от телевизията не се дават лесно, рокаджията Денис Ризов съвсем сее запуснал. Занемарен изглеждал напоследък бившият съпруг на Наталия Симеонова. Водещият често възмущава гостите в студиото си и посетителите по светски събития с лоша хигиена. Най-силно това си личало в буйната грива на рокаджията, която отдавна не била виждала шампоан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар