април 19, 2024

Нервен срив ли прати Шакира в болница след раздялата с Пике? Цялата истина тук

https://kliuki.net/kliuki/nerven-sriv-li-prati-shakira-v-bolnica-sled-razdyalata-s-pike-cyalata-istina-tuk/166314 Kliuki.net
Нервен срив ли прати Шакира в болница след раздялата с Пике? Цялата истина тук

Снимки на Шакира, намираща се в болница, разбуниха духовете, видя Kliuki.net.

Кадри, на които се вижда как певицата влиза в болнично заведение, разпространени след раздялата й с футболиста Жерар Пике, провокираха коментари, че тя е получила нервен срив заради случилото се. И разкритията на изневярата на половинката й са й докарали паник атаки, заради които тя е потърсила медицинска помощ.

За радост на феновете на колумбийката, истината се оказа по-различна. Въпросните снимки са от преди една седмица, когато Шакира е придружила възрастния си баща в болницата, тъй като човекът е паднал лошо и е наранил лицето и главата си.

Макар да няма пряка връзка с раздялата й с Пике, случилото се е баща й е поредната драма в живота на звездата в рамките на само седмица. Вчера тя потвърди слуховете, че със защитника на Барселона слагат край на връзката си, но не пожела да коментира спекулациите, че той й е изневерил с 20-годишна хостеса.

Близки до нея обаче издават, че точно това е провокирало раздялата им като Шакира е изхвърлила футболиста от дома им. Факт, който се потвърждава от това, че от няколко седмици насам Пике живее отново в ергенския си апартамент и се държи точно като ерген като не спира да обикаля нощните заведения, придружен от различни момичета.