Непознати друг път! Стелиана Янкова е с Кубрат Пулев от 2016 (Ексклузивни кадри от преди 3 години)

Непознати друг път! Стелиана Янкова е с Кубрат Пулев от 2016 (Ексклузивни кадри от преди 3 години)
4 (80%) 1 vote

Стелиана Янкова и Кубрат Пулев бяха изловени още през 2016 година заедно

Стелиана Янкова упорито твърди, че не познава Кубрат Пулев, но истината е съвсем друга.

През 2016-а случайно българи засичат Пулев и 20-годишната тогава Янкова в германски мол и ги снимат. Кадрите виждат бял свят в няколко медии, но скандалът бързо утихва, пише сайтът BGLife.club.

„Фолкдивата Андреа е съсипана. Любимият ѝ Кубрат Пулев бе заснет да купува дрехи на любовницата си в Германия.

Боксьорът е заменил русото изкушение с млада и напълно естествена брюнетка, по която няма и грам силикон. Новата двойка бе спипана в германски мол.

Стелиана Янкова и Кубрат Пулев

Снимки: BLife

Оказва се, че щом мине границата, Кубрат забравя за връзката си с Андреа. На 14-ти октомври 2016г., петък, той е заснет да обикаля мол в Берлин с новата жена на сърцето си“, писаха тогава няколко сайта.

От този период датират и слуховете за раздялата между певицата и боксьора, които стават все по-настоятелни през годините, но двамата поддържат тезата, че са заедно и всичко между тях е цветя и рози. Андреа някак свиква с този живот, в който вече има и трети човек. Тогава започват и драмите й с антидепресантите, които пие с шепи, качва килограми. Клюкарите шушукат, че всеки път, когато е имала някакви претенции или е задавала неудобни въпроси, двамата с боксьора са стигали до жестоки скандали.

Стелиана Янкова и Кубрат Пулев

Снимки: BLife

В крайна сметка двамата се разделиха, а Стелиана упорито твърди, че не познава Кобрата и дори, че си има гадже, който се казва Мартин. На снимките обаче двамата с Пулев не изглеждат непознати, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар