Неочаквано! Берен Саат заряза Кенан Доулу, върти любов с френски диджей (Всичко за скандала)

Неочаквано! Берен Саат заряза Кенан Доулу, върти любов с френски диджей (Всичко за скандала)
1 (20%) 1 vote

Берен Саат заряза мъжа си, върти любов с френски диджей

Диджей от Франция омайва актрисата Берен Саат и смущава брака й. Звездата от поредицата „Отмъщението“ от лятото насам е в устите на турските таблоиди. Причината, както се оказа, е предстоящия й развод с Кенан Доулу. И въпреки че приятели на звездното семейство отричаха каквито и да е проблеми помежду им, истината се оказа по-различна. И по-неприятна.

Още преди официално да обявят раздялата си, Берен се впуснала в любовна афера с френски диджей. Кенан се остава по-назад. Певецът забил млада колежка на жена си и бракът им заприличал на война — кой първи ще изневери.

В крайна сметка актрисата бе тази, която се издаде неволно. Преди няколко месеца тя бе заснета с друг мъж в гръб, пише Haberler.com.
Берен дълго мълча по повод на слуховете. В крайна сметка обаче, след като я изловиха с новия й любим призна „Да, това съм аз“.

Турската актриса повече от 10 години имаше връзка с певеца Кенан Доулу. Двамата се ожениха през 2014 на романтична церемония в Калифорния. Малко след церемонията звездата обяви, че се оттегля от киното, за да се посвети на семейството. Две години след това Берен се завърна ударно в киното и оттогава почти не е спряла да работи. Звездата засне поредица от филми и сериали, като дори участва в проекти в Холивуд.

Към днешна дата двамата със съпруга й са разделени, а причините остават неясни. В таблоидите се промъкват клюки, че Берен не е могла да зачене, че Кенан не иска деца, че съпругата му има проблеми с алкохола. Каква е истината, само двамата си знаят, но разривът помежду им е факт.

Френски диджей развежда Берен Саат сн. Инстаграм

Френски диджей развежда Берен Саат сн. Инстаграм

Берен и новият й любим Франсис Dj Мага тази година бяха заснети на почивка в Чешме. Компания им правеха актрисата Есра Дерманджиоглу и Гюлшан Арслан. По всичко изглежда, че любимците на Турция са сложили край на брака си. А колко ще продължат новите им връзки тепърва ще видим, казват още от tv100.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар