Нелепо! ДесиСлава изкопира Ивон Динева (Вижте как се опитва да изглежда по-млада)

Нелепо! ДесиСлава изкопира Ивон Динева (Вижте как се опитва да изглежда по-млада)
3.33 (66.67%) 6 votes

ДесиСлава изкопира Ивон Динева, вижте как се опитва да изглежда по-млада

Фолк певицата ДесиСлава съвсем пощуря. В желанието си да изглежда по-млада, изпълнителката започна да копира тийнейджърките. Особено по-известните от тях. В последно време феновете на певицата констатират, че има поразителна прилика между изпълнителката и дъщерята на колежката й Анелия. Ивон Динева буквално се превърна в икона със силния грим, устните на Кайли Дженър и високите скули.

Днес ДесиСлава поразително прилича на дъщерята на известната си колежка. И това направо смайва феновете й.

„Като клонинг на Ивон е!“, „Боже, някой може да ги вземе за близначки“, „Толкова си приличат – все едно са един човек“, пишат по форумите хора, видели снимките на двете. В действителност помежду им има поне 20 години разлика. И е трудно да се каже кое е по-невероятно – че Десислава успява да изглежда 16-годишна, или че Ивон така е съумяла да се гримира, че успешно изглежда като колежките на майка си.

Други обаче са на мнение, че опитът на ДесиСлава да изглежда толкова млада е нелеп. „Смешно е!“, „Абсурдно е да се опитва да изглежда като тийнейджърка“, „Тя е зряла жена, бива ли така да се излага“, коментират още из форумите.

Самата певица напоследък експериментира с визиите си. След като роди втория си син, изпълнителката определено се нуждаеше от повече време, за да се възстанови и да влезе във форма. Неслучайно трансформациите й напоследък клонят към тийнейджърския стил. И едва ли е изненадващо, че копира визията на Ивон, за да изглежда по-млада.

Ивон на Анелия и ДесиСлава като близначки сн. Инстаграм

Ивон на Анелия и ДесиСлава като близначки сн. Инстаграм

Що се отнася до щерката на Анелия, дъщерята на певицата определено се налага като модна икона на тийнейджърите. Самата тя очевидно се е повлияла от Кайли Дженър, която стана милиардерка именно с реклама на устните си в инстаграм. И накара милиони фенове по света да мечтаят да са като нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар