Незаконният син на Чарлз и Камила заведе дело срещу тях (Ето за какво ги съди)

Незаконният син на Чарлз и Камила заведе дело срещу тях (Ето за какво ги съди)
4.5 (90%) 2 votes

Незаконният син на Чарлз и Камила заведе дело срещу тях

Незаконният син на Чарлз и Камила заведе дело срещу тях. Австралиецът Саймън Дорант – Дей, който твърди, че херцозите на Корнуол са негови родители, отново се опита да привлече вниманието върху себе си. Той се е опитал да внесе иск срещу кралската двойка във Великобритания. И ги обвинява, че са го изоставили като бебе.

По думите му, Камила е била бременна с него, когато е била само на 18 години. Кралица Елизабет обаче е наредила детето да бъде изведено от Лондон и предадено за осиновяване, за да не предизвиква скандали. „Баба ми цял живот ми повтаряше, че съм син на Камила и Чарлз. Искам да докажа това“, твърди още Саймън,пред списание „Нова идея“.

Той периодично афишира присъствието си в медиите и дори е писал на Меган и Хари, за да привлече и тяхното внимание. Историята на господин Дей обаче има някои сериозни неточности. Когато Камила и Чарлз се запознават, втората съпруга на принца съвсем не е на 18, а доста по-голяма. И освен това тя е и по-възрастна от съпруга си. А освен децата от Андрю Паркър-Боулс, никога не е раждала други.

Саймън Дорант обаче настоява за ДНК тест, а освен това иска и финансови компенсации. По думите му, заради особения му кралски статут, той три пъти подред е бил уволняван от работа. А съдът не се произнесъл в негова полза, защото заинтересовани от развитието на кралската драма се намесили, за да потулят случая.

Мъжът, който твърди, че е незаконен син на Чарлз и Камила, днес ги съди сн. Инстаграм/Фейсбук

Мъжът, който твърди, че е незаконен син на Чарлз и Камила, днес ги съди сн. Инстаграм/Фейсбук

Не е ясно дали съдът в Англия ще обърне внимание на изявленията на Дорант, но той самият очевидно силно вярва в тях. Мъжът твърди, че баба му го е изнесла от двореца, малко след като се запознала с дядо му – кралският градинар. Те го поверили на британската двойка Карън и Дейвид Дей, когато бил само на 18 месеца. А семейството заминало за Австралия, където и Саймън живее днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар