Недостатъците и плюсовете на мъжете според зодията!(Част 2)

Гласувайте за статията

Лошите и добрите черти на характера на мъжете са тясно свързани със зодията

Животът е твърде кратъки затова е добре да познаваме човека до себе си. Какви са отрицателните и добрите страни на характера ни и дали можем да ги приемем.

зодия

Зодията разкрива характера, сн. Фейсбук

Само така връзката ни ще бъде здрава и дълга.

Лъв

Лоши черти: Егоцентрици, комплексари, страдащи от мания за величие и параноя, че околните тайно им се подиграват.

Неувереността им е скрита неумело под постоянно парадиране с вещи и таланти, които си въобразяват, че притежават.

Остра нужда непрестанно да получават внимание и възхищение, стараят се да изглежда здраво трудещи се, но реално успехите им се дължат на другиго, останал в сянка.

Добри черти:

Няма как да не се почувствате като истинска царкиня около тях. Знаят как да поглезят жената до себе си и не обичат излишните игрички, те са под нивото им.

Страстни любовници – да задоволят качествено партньорката си за тях е въпрос на чест и достойнство. Както се грижат за собствената си особа, така желаят да обгрижват и жената до себе си.

Дева

Лоши черти:

Педантични, стиснати, безстрастни, лишени от сексуалност или пък точно обратното – обсебени от секса и с леки извратени наклонности. Той ще прецени дали иска да бъде с вас по това дали сте удобна и подходяща.

Отношенията с него приличат повече на работни, отколкото интимни, с разликата, че той е шефът-доминант, който ви орязва заплата и бонуса, но очаква пълна лоялност, тишина и добро поведение от вас.

Добри черти:

Шансът Девата да изневери е почти нулев. За тях това е пълна глупост, която би разбила добре подреденото им семейство, а порядките и доброто представяне пред обществото са особено важни за тази зодия.

Девата ще планира романтично пътешествие и предложение за брак година по-рано до най-малките подробности. Това е другият най-семейно ориентиран знак след Раците. Ако искате точни и ясни отношения, без излишни усложнения и мелодрами и живот в спокойствие, това са вашите хора.

Везни

Лоши черти:

За тази зодия казват, че се стремят винаги да са справедливи и в защита на онеправданите, но избие ли ги лошотията веднъж, Везните могат да бъдат истински зли.

Мъжете са прекалено суетни, крайно колебливи (не само коя риза да сложат, но и с коя жена да излязат) и склонни към изневяра. Гони ги перфекционизъм и педантизъм, така че очаквайте остра забележка, ако не сте проснали дрехите по големина и цвят.

Добри страни:

Везните са едни от най-любвеобилните и грижовни знаци в зодиака. Това са мъжете с щедрите подаръци и красивите букети цветя просто ей така, защото сте ги впечатлили.

Знаят как да се забавляват, няма да скучаете с тях. Освен това са умни и артистични, дори и професията им да не е свързана с изкуство.

Скорпион

Лоши черти:

Абсолютни садисти, скандалджии, силно ревниви и болно подозрителни. Те са сами срещу всички, а животът им се върти само около техните страсти (основно секс, спорт и шоколад).

Ще ви вдигнат грозен скандал, заради това, че преди да се познавате с тях, сте имали живот и отношения с други хора. Както и ако не си вдигнете телефона на минутата, в която ви звънят. Изкусни интриганти и всяко тяхно трето изречение съдържа лъжа.

Добри страни:

Едни от най-добрите любовници в зодиака. Скорпионът влюби ли се веднъж, пламва като буен огън, ще ви дари с внимание, страст и любов повече, отколкото сте подозирали, че можете да получите.

Мечтаят да прекарат живота си плътно до жената, която обичат и да умрат до нея. Влюбени са уязвими, сърцето им може да бъде лесно разбито на парченца и да страдат години наред по загубена си любов. Имат вкус към поднасянето на луксозни подаръци, пише edna.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар