Неграмотната Николета Лозанова ще става журналист!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова, която често е критикувана заради неграмотността си, има намерение да става журналист

Бившата футболна половинка Николета Лозанова пак поднесе невероятна изненада. Ще става журналист.

След като си призна негласно, че напуска телевизията и се кани да отпраши за Америка, започна да се прави на втора Вихра. Николета Лозанова, подобно на „Отчаяната съпруга”, е решила да изкласи, след като бъде свалена от ефир, с воденето на личен блог. Става въпрос за небезисвестния сайт „Пътеводител на съвременната принцеса”, твърдят от Big5. Самата плейметка обяснява, че рубриката ще стартира скоро и водещата ще бъде много откровена и искрена с почитателите си, ще следи и ще отговаря лично на питанията им, ще вади лични тайни и ще споделя вълнуващи неща, все в този дух продължава да откровеничи фаталната брюнетка.

Николета Лозанова

Николета Лозанова ще става журналист

Изненадата от смелостта й е доста голяма като се има предвид нивото на грамотност на плейметката. Особено остро тя беше атакувана от форумци за една от поредните си изяви в мрежата, когато изписа ерОдиран, вместо ерУдиран, а впоследсвие пък ги вбеси с демонстрациите си на високо самочувствие и самомнение, и непукизъм за грешката.

Само да припомним, че Николета Лозанова няма висше образование, но едва е завършила и средно. В интерес на истината, била е студентка в УНСС – Университета за национално и световно стопанство, но само за една година, не могла да изкласи първи курс, защото са я скъсали на изпитите. Но това се е случило отдавна, по времето когато Лозанова все още не е гадже на футболисти, а е половинка на сина на покойния бос от СИК Стоил Славов – Жоро Главата.

Та така, без специално образование, не особено грамотна, криво ляво завършила средно, макар и със специалност „икономика”, сега плейметката ще се опитва да списва цяла рубрика. Може би водещата на „Папараци” пак ще си вземе някого в ролята на патерица, както направи във воденето от нея предаване по БиТиВи, взе си Кристина Патрашкова да интервюира гостите.

Навярно не самата Николета Лозанова, а някой друг ще бъде в основата на въпросната рубрика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар