Наум Шопов-младши от бузесто и пълно хлапе до секс символ (Вижте как се промени – Снимка)

Гласувайте за статията

Наум Шопов-младши неузнаваем като тийнейджър, секс символът бил пълно и бузесто хлапе с прическа расти

Наум Шопов-младши се запали от предизвикателството на звездите да се показват на фотоси от преди десет години и да сравняват визията си сега и преди. Новоизлюпеният доктор, който вече практикува хуманната си професия, а и не по-малко известен като един от най-нашумелите млади звезди в киното сподели фото. На което се вижда каква драстична трансформация е претърпял.

Наум Шопов преди и сега
Снимка: Инстаграм

На стария кадър чаровникът омаял зрителките с ролята си на д-р Тасев от сериала „Откраднат живот” е неузнаваем. По времето когато е бил тийнейджър никой не би разпознал сегашния Наум Шопов.

Тогава е бил бузесто  момче с наднормено тегло и прическа тип расти. И няма нищо общо с сегашния му вид. Бъдещия лекар и повелител на женски сърца е далеч от днешната си визия. Няма и следа от перфектното му тяло и коремни плочки, на които могат да завидят много от фитнес маниаците.

Актьорът събра куп адмирации за коренната промяна, която е претърпял от своите почитатели. Сам красавецът написа под старото фото, че целта на предизвикателството не е само да се покаже какви „убавци” сме станали след 10 години. А по-скоро да се види как сам всеки човек избира по какъв път да върви, предават от tialoto.bg.

Снимка: Инстаграм

Той приканва своите фенове независимо на каква възраст са сега да направят така, че след като са минали години да се гордеят с това, което са, пише лекарят.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар