Наум Шопов доволен от извънредното положение: Имам повече време за Амая! (Вижте как се забавляват – Снимки)

Гласувайте за статията

Наум Шопов показа как се забавлява с дъщеричката си по време на карантината

Четиримесечна любов. Това написа Наум Шопов-младши, публикувайки снимка с порасналата си дъщеричка Амая. Актьорът разкри, че обожава да я наблюдава как преоткрива света. „Малко неща са по-интересни от това да наблюдаваш как малкият ти човек усвоява нови умения и се учи на нови неща. Вчера отключи нова зона от картата и вече се обръща по корем сама“, сподели звездата от „Откраднат живот“.

Откакто страната ни е в извънредно положение заради коронавируса, Шопов и годеницата му Теа Минкова публикуват полезни съвети за справяне с изолацията в канала си в YouTube. Като лекар, той събра във видео отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с новото заболяване и призова последователите си да си останат вкъщи.

Наум Шопов дъщеря

Снимки: Инстаграм

„Свободното време ми позволява да видя много от нещата, които повечето бащи изпускат, за което съм изключително благодарен. Сигурен съм, че въпреки неприятната ситуация в която сме всички в момента, ако се огледаме ще осъзнаем за колко много неща имаме да благодарим всъщност“, коментира актьорът в социалните мрежи. За да поддържа формата си докато фитнес залите са затворени, Наум е успял да оборудва гараж, предоставен му от неговите съседи.

„Осъзнавам, че звучи като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо“, обяснява той, пише Hotnews.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар