Натри й носа! Дженифър Анистън по-хубава от Анджелина ( 50-годишната актриса обявена най-красивата в света)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън по-красива от Анджелина сред звездите в Холивуд

Отмъщението е сладко, особено, когато се сервира студено. Холивудската звезда Дженифър Анистън определено му се наслади, когато преди дни нанесе съкрушителен удар върху съперницата си Анджелина Джоли. Преди 12 години двете бяха с разменени места – Анджелина беше на върха на славата, отмъкна съпруга на Дженифър, омъжи се за него и дори му роди три деца. Днес звездата от „Приятели“ се радва на щастието да поддържа прекрасни отношения с бившия си съпруг, да изглежда забележително на 50 години и да е обявена за най-красивата актриса в света.

Признанието идва от списание „In Style“, което провежда анкета сред читателите си. От изданието отбелязват, че не случайно, тя вече е носила това отличие два пъти – през 2004 и 2016 година.

Самата Дженифър преди дни сподели, че единственото за което се притеснява, е че не иска да има бели коси. Иначе се грижи за кожата си като се храни здравословно и се старае да пие много витамини.

Актрисата освен това споделя, че маже кожата си с хидратиращи кремове от 15-годишна. „Когато бях на 15 години, майка ми ми каза, че трябва да се грижа за кожата си по-добре. Оттогава използвам ежедневно хидратиращи кремове“, казва още Анистън.

Звездата разкрива, че другото, което я поддържа във форма е добрата компания и положителните емоции, които споделя с прители. И допълва, че много се гордее с този факт.

Иначе Дженифър е във върхова форма и изглежда наистина феноменално. Освен това актрисата най-после успя да си върне на Анджелина Джоли, че разби брака и семейството й.

Дженифър Анистън затъмни Анджелина сн. Инстаграм

Дженифър Анистън затъмни Анджелина сн. Инстаграм

Както е известно, двете дами отдавна воюват заради Брад Пит. Фактът, че екранната „приятелка“ бе зарязана заради звездата от „Томб Райдър“ определено предизвика скандал, продължил с години. Към днешна дата Анджелина е разведена и се бори с различни заболявания. А Дженифър е на върха и изглежда невероятно красива. Дори по-добре отпреди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар