Натали Трифонова крие афера с Бареков (Всичко за любовните й авантюри)

Гласувайте за статията

Новата тв звезда Натали Трифонова е палава лолитка, набързо омагьосала Николай Бареков и той я натикал в ТВ7

Натали Трифонова предизвика истински фурор с появата си в бТВ. Новото лице на прогнозата на времето смая зрителите с красотата си. Но едва ли някой предполага, че хубавицата изгрява на малкия екран като откритие на евродепутата Николай Бареков. С когото крие тайна любовна афера.Натали Трифонова

Телевизионната кариера на Натали започва преди няколко години във фалиралата ТВ7. Но колегите й я знаят по скоро като любовница на шефа им. Отколкото като момиче, надарено  с качества.

Именно Николай Бареков натикал красавицата в ТВ7. Като й осигурил тлъста заплата да чете прогнозата за времето.

Любовната афера на Натали и Бареков започнала още по времето когато палавата лолитка била танцьорка в балет „Нова“ и балета на „Х Фактор“. Двамата се запознават в едно от заведенията. В което Трифонова кърши тяло. А бъдещият евродепутат гуляе по царски, пише slava.bg.

За да я има винаги под ръка Николай Бареков я набутва в канала, който управлява. А тя от своя страна му се отплаща с ласки. За които шефът й мечтае от самото начало. Любовната им интрига е новина номер 1. И нейните колеги започват да я гледат накриво.

На игривата Натали не й стига да мачка чаршафите само с шефа. Започва паралелна връзка Деян Веселинов. Който по това време е спортен журналист. А сега е лице на Нова тв.

Аферата им била разкрита от Николай Бареков. И той веднага бил шута на  неблагодарната си любовница.

Натали и Деян са гаджета повече от три години. „Дори почти бяха стигнали до сватба“, разкриват запознати. Но рогата, с които синоптичката обзаведе любимия си доведоха до тежка раздяла. Днес двамата дори не си казват „Здрасти“, коментират връзката им техни близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар