Натали Трифонова вдигна тайна сватба в Черна гора? (Още клюки)

Гласувайте за статията

Натали Трифонова и любимият й в последния момент са отказали морска сватба.

Красивата синоптичка Натали Трифонова наскоро се престраши да покаже актуалната си половинка. Така тя не само разби хиляди мъжки сърца, но и сложи край на спекулациите на кого е любовница и на кого не. Но един въпрос около нея все още остава неизяснен – омъжена ли е вече или не?

Към края на лятото се заговори, че блондинката се кани да надене брачната халка. Явно тази информация тогава се е оказала самата истина. Но пък вдигналия се медиен шум е накарал Натали Трифонова да промени плановете си. Според източници в община „Царево“, красавицата и любимият й са подали молба за сключване на граждански брак през септември.

След това, обаче, не са се явили да потвърдят желанието си и да занесат необходимите документи. Така церемонията пропаднала и синоптичката се разделила с идеята за морска сватба. Или поне на родното Черноморие! Миналият месец тя и гаджето й – сърбинът Милан Адамович прекараха няколко незабравими дни в курорта Будва в Черна Гора.

Според мълвата, именно там двамата са предпочели да се врекат във вярност и да си разменят брачни халки. С това свое решение двамата умело избегнаха нездравия интерес към тях и любовта им. Очаквано, красавицата не обелва и дума по темата дори пред колегите си в БТВ, пише pik.bg.

Натали Трифонова всячески бяга от вниманието върху себе си

Натали Трифонова всячески бяга от вниманието върху себе си

Натали Трифнова никога се е чувствала длъжна да дава обяснение за личния си живот. Факт е, обаче, че всеки свободен ден прекарва в родината на любимия си. А нищо чудно след края на договора й с телевизията синоптичката да стегне куфарите от България и да се установи в съседна Сърбия, водеща от любовта!

Това може би е част от сватбената приказка на красавицата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар