Наталия Симеонова се събра с бившия си (Феята на любовта показа дома на Денис в Тампа – Снимки)

Наталия Симеонова се събра с бившия си (Феята на любовта показа дома на Денис в Тампа – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Феята на любовта на гости на Денис Ризов в Тампа, чаровната блондинка показа луксозния дом на бившия си

Наталия Симеонова от скоро е при бившия си съпруг Денис Ризов. Чаровната водеща на предаването „Море от любов”, която така и не можа да понесе раздялата с бащата на дъщеря си публикува няколко снимки от Флорида. Където от години живее бившия й любим и има луксозна къща, намираща се близо до водата.

Въпреки, че отдавна са разделени Наталия скоро сподели, че Денис е единствения мъж в живота й и никога няма да срещне такъв като него.

Феята на любовта показа къщата на бившия си в Тампа
Снимки: Инстаграм

Блондинката ще остане при него няколко месеца. Двамата запазиха добри отношения след раздялата си и дори никога не се разведоха официално въпреки, че от години не живеят заедно.

Бившата водеща сподели, че по време на гостуването й в Тампа ще дойде и дъщеря им Вики. Която следва в София психология. Но както казва самата тя, се чувства , че сякаш е стъпила и на двата континента  защото е чест гост в къщата на баща си.

Наталия Симеонова се надява да се види и майка си, сестра си и племенницата си, които също живеят в Америка. Така, че цялото й семейство това лято ще са заедно, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар