Наталия Симеонова се къпе в лукс (Снимки от приказния й палат)

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова живее в невиждан лукс, може да е нещастна в любовта, но има приказен палат

Наталия Симеонова, която бе обявена за фея на любовта не можа да създаде истинско и сплотено семейство. Но затова пък е обзавела дом за чудо и приказ. Какъвто напълно й подхожда на нежната душа.

Самотната майка отглежда дъщеря си Габриела в дом като от приказките. Преди повече от пет години очарователната блондинка се нанесе в истински тузарски палат. Построен в квартала на богатите край красивото езеро „Панчарево”, предават от електронното издание zajenata.bg.

Според светските клюкари Наталия поверила изцяло обзавеждането на дома си на дизайнерка. Която й била препоръчана от първата й дружка бизнесдамата Мая Илиева – богатата вдовица на Жоро Илиев.

Цялостния интериор на огромната къща е решен в бели и златни нюанси. Които създават усещане за спокойствие и много уют. Във всекидневната има специален кът за отдих с много мека мебел и куп красиви възглавнички за удобство. Но перлата в короната на феята на любовта се оказва нейната баня.

Наталия скоро решила да я ремонтира. Като настояла всичко да е златно. За малко да премине границата между кича и елегантното заради претенцията й плочките, кранчетата та дори и тоалетната чиния да са в златни нюанси. Но според хора гостували в дома на водещата било постигнато равновесие  между многото блясък и стил.

В приказния дом на Наталия на почит били ретро вещите. Тя била ценител на старите предмети. Сред които се мъдрели часовник с махало, стар телефон както и няколко кукли с колекционерска стойност.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар